Steigers huren Rotterdam

Eenvoudig, snel en betrouwbaar!

Steigers huren Rotterdam

Rotterdam is met een havengebied dat veertig kilometer lang is een grote én belangrijke stad voor Nederland. Er wonen pakweg 640.000 inwoners in Rotterdam, met ruim 3000 inwoners per vierkante kilometer is iedere locatie goud waard. Dat is duidelijk te zien aan alle bouwactiviteiten die hier plaatsvinden. Steigershuren.com maakt steigers huren in Rotterdam eenvoudiger dan ooit, met scherpe prijzen die je direct online kunt aanvragen. Kies voor een leverancier met gecertificeerd personeel en een breed scala aan diensten.

Door het offerte formulier in te vullen op steigerhuren.com weet je direct wat de kosten en mogelijkheden zijn. Op deze pagina vind je meer informatie over steigers huren in Rotterdam.

Waarom kiezen voor Steigershuren.com?

Er zijn diverse redenen om te kiezen voor steigerhuur in plaats van aanschaf. Neem bijvoorbeeld deze redenen waarom klanten kiezen voor onze dienstverlening:

Offerte aanvragen

Vul het contactformulier in en ontvang binnen 30 minuten vrijblijvend een offerte op maat!

Meer informatie? Bel ons!

Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Steigers huren Rotterdam

Vaak is het niet interessant om zelf grote investeringen in materialen te doen bij bouwprojecten. Alles moet opgeslagen worden en op de juiste wijze onderhouden. Wanneer je als bouwbedrijf actief bent in kleine en middelgrote projecten kun je de beste resultaten bereiken in samenwerking met andere specialisten. Steigershuren.com is de partner die je zoekt voor steigers huren in Rotterdam. Wij kunnen van begin tot eind alle diensten voor steigerbouw leveren inclusief transport, assemblage en demontage.

Gecertificeerde Steigerbouw

Volgens een wet die op 1 januari 2017 is ingevoerd moet een steiger gebouwd worden door een persoon die in het bezit is van de juiste certificering of een diploma. Dit heeft ertoe geleid dat werken op een steiger veiliger is dan ooit voor alle professionals, en dat is een groot voordeel. Voor steigers huren in Rotterdam kun je terecht bij steigershuren.com. Niet alleen kunnen wij het materiaal voor de steiger leveren, we hebben ook de expertise in huis om deze op vakkundige wijze te assembleren.

Layher Blitz voor veiliger werken

Steigershuren.com is een modern bedrijf dat een frisse blik heeft op diensten voor bouwprojecten. Bij steigers huren in Rotterdam is het mogelijk om oplossingen op maat te bieden voor zowel kleine als grote projecten. We werken altijd op basis van een offerte vooraf, zo zie je direct wat de kosten zijn. Daarnaast is het mogelijk om specifieke vragen te stellen of voorkeuren aan te geven. Kies voor een volledige service met levering en constructie, of voer deze werkzaamheden zelf uit. Omdat ieder project weer uniek is, geldt dat ook voor onze dienstverlening.

Layher Blitz voor veiliger werken

Een goed begin is het halve werk, een steiger is een uitstekend punt om te beginnen. Bij steigershuren.com hebben we gekozen voor de producten van Layher, waarvan de Layher Blitz een superieur product is van Duitse bodem. Niet alleen biedt dit systeem een optimale bescherming voor al het personeel dat ermee werkt, het is een systeem dat tevens snel op te bouwen is. Bespaar tijd en geld met dit uiterst veelzijdige systeem dat alles biedt bij steigers huren in Rotterdam. Hoewel de Layher Blitz uit Duitsland komt leveren we onze eigen Nederlandse service en support. De experts staan voor je klaar.