Layher Blitz

Steiger huren? Bel 070–2210410!

Layher Blitz

De beste kwaliteit voor een scherpe prijs, dat is het uitgangspunt van Steigershuren.com. Daarom werken we exclusief met de steigers van Layher, dit is de grootste fabrikant van systeemsteigers in Europa. Op basis van de vraag uit de markt heeft Layher deze Blitz steiger ontwikkeld, een moderne steiger die garant staat voor kwaliteit en veiligheid.

Voordelen van de Layher Blitz steiger

De constructie van een steiger moet eenvoudig zijn, met zo min mogelijk onderdelen en met een logische werkwijze. De Layher Blitz steiger voldoet niet alleen aan deze eisen, er zijn nog meer voordelen:

  1. Belastbaarheid: Afhankelijk van de onderdelen heeft de Blitz een belastbaarheid van 2kN tot 3kN per vierkante meter.
  2. Snelheid: Doordat er relatief weinig onderdelen nodig zijn kan de steiger snel gemonteerd worden, zelfs wanneer deze gebruikt wordt door mensen met weinig ervaring.
  3. Universeel ontwerp: De steiger is verkrijgbaar in zowel verzinkt staal als in aluminium, met een breedte van 73 cm en een optie voor 109 cm. Hiermee is het mogelijk de maat af te stemmen op elke situatie.
  4. Inzetbaarheid: Het maakt niet uit onder welke condities de steiger geplaatst wordt, de Blitz biedt altijd de juiste oplossing. Denk bijvoorbeeld aan balkons, nissen, hellend terrein of een overbrugging.
  5. Veiligheid: De Layher Blitz steiger is ontworpen volgens de richtlijnen van het Duitse Bouwinstituut waarmee de veiligheid van deze steiger gegarandeerd wordt.

Offerte aanvragen

Vul het contactformulier in en ontvang binnen 30 minuten vrijblijvend een offerte op maat!

Meer informatie? Bel ons!

Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.
Je mag ons natuurlijk ook altijd een mailtje sturen.

Duitse kwaliteit, Nederlandse service

Layher is een internationaal bedrijf met meerdere locaties en een eigen opslag. Daarmee zijn ze in staat snel te leveren vanuit voorraad, met de hoogste kwaliteit materialen. Steigershuren.com verzorgt de service voor het Westland, en we staan altijd klaar om de klant van dienst te zijn. Zo maken we het aanvragen van een maatwerk offerte eenvoudiger dan ooit via onze website, je kunt er zelf voor kiezen om de steiger op te halen of te laten brengen. Wanneer je dat wenst zetten we deze Layher Blitz steiger ook voor je in elkaar. Zo kunnen we oerdegelijke Duitse kwaliteit leveren op basis van een authentieke Nederlandse dienstverlening.

Meer weten over de Layher Blitz steiger of direct een offerte aanvragen? Neem dan contact op met het team van Steigershuren.com voor meer informatie.