FAQ

Heb je een vraag?

Het team van Steigershuren.com staat voor je klaar! Hieronder vindt je de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Geef ons dan een belletje en wij vertellen je graag meer over onze producten, service en dienstverlening.

Dat heeft te maken met enkele factoren. Dit is onder andere afhankelijk van het aantal vierkante meter dat je nodig hebt, de duur en accessoires. Wil je direct weten wat het kost? Vul het offerteformulier in en binnen 30 minuten ontvang je van ons een offerte op maat.

Jazeker! Wij leveren zowel aan de zakelijke als aan de consumenten markt. 

In principe leveren wij door het hele land. Van Groningen to Maastricht en van Den Haag tot Almelo. Wel hanteren wij een kleine vergoeding voor het bezorgen en opbouwen van de steigers. Vul het offerteformulier in het weet direct wat een steiger huren zal kosten.

Wij verhuren enkel en alleen gevelsteigers van het merk Layher Blitz. Dit zijn volgens ons de meest flexibele en betrouwbaarste steigers die verkrijgbaar zijn op de markt. Bruikbaar in bijna elke situatie. Wil je weten of de steiger ook voor jouw project geschikt is? Neem contact op met het Steigershuren.com team.

Voor een kleine vergoeding bouwen de vakmannen van Steigershuren.com de steiger voor je op en zorgen dat deze voldoet aan alle veiligheidseisen. Zo ben je verzekerd van een veilige werkomgeving. 

Dat is voor ons geen enkel probleem! Laat ons weten waar en wanneer je een steiger nodig hebt en wij zorgen dat deze op de afgesproken datum en tijd aanwezig is. Natuurlijk komen wij deze ook weer voor je ophalen.