Onze Werkwijze

Onze werkwijze

Een steiger huren moet niet ingewikkeld zijn, toch is dat vaak wel het geval. Voor kleine tot middelgrote aannemers brengt de aanschaf van een professionele steiger vaak teveel kosten met zich mee. Denk hierbij aan de opslag, onderhoud en afschrijving van materialen. Wanneer je een steiger wilt huren is het vaak lastig om een duidelijke prijs op te vragen, en de kwaliteit van de steiger voldoet lang niet altijd aan de verwachtingen. Toch maar een steiger kopen dan? Steigershuren.com bewijst dat het anders kan, wij bieden hoge kwaliteit steigers die eenvoudig op te bouwen zijn voor vrijwel elke klus. We werken met transparante prijzen, scherpe tarieven en bovenal uitstekend materiaal. Omdat geen enkele aannemer gelijk is, bieden we een aantal praktische diensten waarmee maatwerk oplossingen niet alleen mogelijk zijn, bij ons is maatwerk de standaard!

Wat kost een steiger huren?

Vul voor een offerte op maat het formulier in, hier zijn alvast enkele richtprijzen:

 

  • Richtprijs per m² per week: €2,-
  • Richtprijs montage / demontage per m² per week: €10,-

 

Prijzen kunnen variëren op basis van locatie, specifieke omstandigheden en levering. We werken exclusief met het Layher Blitz systeem.

 

Zo eenvoudig is het om een steiger te huren bij Steigershuren.com. Vul direct het offerte formulier in!

Hoe werkt Steigershuren.com?

Hoewel we een jonge organisatie zijn kennen we de sector heel goed, we begrijpen ook de frustratie van aannemers met andere verhuurbedrijven. De kwaliteit laat te wensen over, de communicatie is niet duidelijk, en service lijkt wel een vies woord. Daarom heeft Steigershuren.com een unieke werkwijze ontwikkeld waarmee een steiger huren in Westland eenvoudiger is dan ooit. Hoe dat werkt?

 

  1. Als eerste vul je de benodigde gegevens in:
  • Contactinformatie
  • Aantal gewenste vierkante meters
  • Locatie van de steiger
  • Met of zonder montage
  • De gewenste huurperiode

 

  1. Vervolgens stuur je het reactieformulier op en binnen drie uur ontvang je een scherpe offerte in de mailbox. Deze offerte is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.

 

  1. Is alles in orde? Na akkoord kun je de steiger bij ons in ’s Gravenzande op komen halen, of we komen deze brengen op de gewenste locatie. Als je hiervoor hebt gekozen zullen we ook de montage verzorgen.

Bereken nu gratis en vrijblijvend de prijs voor een steiger huren in Westland. Steigershuren.com is dé partner voor aannemers in ‘s Gravenzande en omgeving!