Onze Werkwijze

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Onze Werkwijze

Een steiger huren moet niet ingewikkeld zijn, toch is dat vaak wel het geval. Voor kleine tot middelgrote aannemers brengt de aanschaf van een professionele steiger vaak teveel kosten met zich mee. Denk hierbij aan de opslag, onderhoud en afschrijving van materialen. Wanneer je een steiger wilt huren is het vaak lastig om een duidelijke prijs op te vragen, en de kwaliteit van de steiger voldoet lang niet altijd aan de verwachtingen. 

Steigershuren.com bewijst dat het anders kan, wij bieden hoge kwaliteit steigers die eenvoudig op te bouwen zijn voor vrijwel elke klus. We werken met transparante prijzen, scherpe tarieven en bovenal uitstekend materiaal. Omdat geen enkele aannemer gelijk is, bieden we een aantal praktische diensten waarmee maatwerk oplossingen niet alleen mogelijk zijn, bij ons is maatwerk de standaard!

Offerte

Vraag een offerte aan en ontvang binnen 30 minuten een offerte op maat. Zo weet je direct waar je aan toe bent en kom je niet voor verassingen te staan!

Levering

In veel gevallen kunnen wij dezelfde dag de gevelsteiger al leveren. Indien gewenst komen wij Layher Blitz steiger brengen. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om hem op te halen.

Opbouw

Kies voor zekerheid en veiligheid en laat de steiger opbouwen door onze vakmannen. Wij nemen al het werk uit handen en zorgen voor een veilige werkomgeving voor jouw project.

Lekker makkelijk en transparant

Bij Steigershuren.com kom je niet voor verassingen te staan. Onze werkwijze is duidelijk en overzichtelijk. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Zo hanteren wij scherpe prijzen en betaal je nooit te veel. Onze specialisten denken graag met je mee en hebben voor ieder probleem een gepaste oplossing. 

Waarom kiezen voor Steigershuren.com?

Bij steigershuren.com ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Daarnaast onderscheiden wij ons door onze perfecte service. Niks is te gek! 

Hoge kwaliteit

Goed materiaal is het halve werk. Daarom werken wij alleen met de hoogste kwaliteit steigers van Layher Blitz

Snelle levering

Snel een steiger nodig? Geen probleem! Wij hebben een grote voorraad en kunnen vaak dezelfde dag al leveren!

Scherpe prijs

Bij Steigershuren.com weet je zeker dat je nooit te veel betaald. Wij hanteren eerlijke en transparante tarieven.

Steigers bezorgen

Vervoer nodig? Laat je steigers bezorgen op locatie. Zo kun je direct aan de slag zonder omkijken.

Steigers Opbouwen

Kies voor zekerheid en kwaliteit en laat de steiger opbouwen door ons vakkundig personeel. Veiligheid voorop!

Steigers ophalen

Klaar met de klus dan? Wij regelen de rest. We komen de steiger gewoon ophalen en ruimen alles netjes voor je op.