Steigers huren Delft

Eenvoudig, snel en betrouwbaar!

Steigers huren Delft

Het aantal inwoners van Delft is ondertussen al ruimschoots de 100.000 overschreden. Delft is een dynamische gemeente in Zuid-Holland tussen Rotterdam en Den Haag. Er wordt heel wat gebouwd in deze stad, gelukkig is steigers huren in Delft een koud kunstje dankzij steigershuren.com. Vraag online een vrijblijvende offerte aan zodat je direct weet waar je aan toe bent. Met gecertificeerde medewerkers die de steiger bouwen en afbreken weet je zeker dat er veilig gewerkt kan worden.

Vraag direct een offerte aan op steigershuren.com, of lees verder voor meer informatie over steigers huren in Delft.

Waarom kiezen voor Steigershuren.com?

Er zijn volop redenen om een steiger te huren in plaats van te kopen. Hier zijn de voornaamste redenen om voor onze dienstverlening te kiezen:

Offerte aanvragen

Vul het contactformulier in en ontvang binnen 30 minuten vrijblijvend een offerte op maat!

Meer informatie? Bel ons!

Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Steigers huren Delft

Het is voor veel bouwprojecten niet interessant om al het materiaal zelf aan te schaffen. Naast opslag zal er ook onderhoud gepleegd moeten worden. Bij een klein tot middelgroot bouwproject is het de samenwerking van verschillende experts wat het verschil zal maken. Voor steigers huren in Delft is er geen betere partner dan steigershuren.com, de alles-in-één oplossing voor steigerbouw inclusief brengen, montage, afbreken en ophalen.

Gecertificeerde Steigerbouw

Een steiger mag niet zomaar door iedereen gebouwd worden, sinds januari 2017 is een diploma of certificering vereist in de steigerbouw. Dat is een goede zaak, zo kunnen de werklui veilig hun diensten ten uitvoer brengen en daar wordt iedereen beter van. Steigershuren.com is dé specialist op het gebied van steigers huren in Delft. We zorgen voor een steiger die door gecertificeerde professionals wordt gebouwd conform de wet- en regelgeving.

Layher Blitz voor veiliger werken

Een goede klus vereist goed materiaal, dat geldt uiteraard ook voor een steiger. Daarom werkt steigershuren.com exclusief met Layher producten. De Layher Blitz is een product van Duitse kwaliteit dat niet alleen veilig is voor alle betrokkenen, het systeem is ook nog eens snel en eenvoudig te bouwen. Omdat tijd ook geld is biedt dit veelzijdige systeem alles wat je nodig hebt voor steigers huren in Delft. De Layher Blitz komt uit Duitsland, de service en ondersteuning komt gewoon van ons uit Nederland, onze experts denken graag met je mee.

Moderne visie op steigershuren

Steigershuren.com is een moderne organisatie met een frisse kijk op dienstverlening in de bouw. Bij steigers huren Delft leveren we altijd maatwerk oplossingen voor ieder project. Door te werken met een online offerte model weet de klant snel wat de kosten zijn, wanneer er specifieke vragen of wensen zijn houden wij daar uiteraard rekening mee. We kunnen de steiger op locatie leveren en bouwen, of u kunt dit zelf uitvoeren. Net zoals ieder bouwproject uniek is, geldt dat ook voor onze service.