Gevelsteiger

Eenvoudig, snel en betrouwbaar!

Gevelsteiger huren

Kleine en middelgrote aannemers moeten slimme keuzes maken, zeker bij de aanschaf van apparatuur en materialen. Welke zaken kun je beter kopen, en wanneer is huren een betere optie? Bij een gevelsteiger huren gaan de alarmbellen vaak rinkelen, en dat is terecht. Het is van groot belang dat jij en je personeel veilig kan werken, op een professionele gevelsteiger die goed wordt onderhouden. Kun je dit soort materialen eigenlijk wel betrouwbaar huren? Bij Steigershuren.com denken we van wel, het is wel van belang om als aannemer met een aantal zaken rekening te houden.

Waarom kiezen voor Steigershuren.com?

Er zijn diverse redenen om te kiezen voor een gevelsteiger van Steigershuren.com.
Neem bijvoorbeeld deze redenen waarom klanten kiezen voor onze dienstverlening:

Offerte aanvragen

Vul het contactformulier in en ontvang binnen 30 minuten vrijblijvend een offerte op maat!

Meer informatie? Bel ons!

Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Steigers huren Rotterdam

Gevelsteigers zijn onmisbaar in de bouw, je moet er wel op kunnen vertrouwen. Daarom geeft Steigershuren.com de volgende vijf adviezen bij het huren van een steiger:

  1. Bezuinig niet op veiligheid, zorg ervoor dat het materiaal betrouwbaar is. Daarom verhuurt Steigershuren.com alleen maar gevelsteigers van het merk Layher, die worden onder de strengste voorwaarden gebouwd.
  2. Met name voor bedrijven die niet dagelijks met steigers werken is gebruiksvriendelijkheid van zeer groot belang. De Layher Blitz steiger is eenvoudig op te bouwen, ook door mensen met minder ervaring.
  3. Toch liever de assemblage uitbesteden vanwege gebrek aan expertise of tijd? Geen probleem, dit kan Steigershuren.com ook voor je verzorgen.
  4. Een dienstverlener in de regio maakt het eenvoudig de materialen zelf op te halen, ook kunnen we de steigers langsbrengen als dat beter uitkomt.
  5. Er moet zoveel geregeld worden, tijd is geld. Bij Steigershuren.com heb je binnen drie uur een offerte in de mailbox. Dat werkt wel zo prettig.